uvorschlag

Äs fröit üs, öich üsi Menuvorschleg z'ungerbreite 

u hoffe, dass öich öppis gluschtet. 

Für pärsönlechi Wünsch u Uskunft, wie über d‘Fleischhärkunft, 

Läbesmittudeklaration u Allergie stöh mir öich gärn zur Verfüegig. 

E Suppe ...

Buio mit huusgmachte Flädli

  6.—
Buio mit Sherry   7.—
Tomategrem mit eme Tupf Nidle   7.50
Wysswysüppli mit gröschtete Brotwürfeli    8.50 

E Vorspys ...

Grüene Salat

  6.50 
Gmischte Salat   7.50 
Tomate-Mozzarellasalat are Balsamicodressing   9.50 
Blattsalat mit warme Schpäck– u Härdöpfuwürfeli 11.— 
Rohschinke mit Meloneschnitze 14.50 

Terrine, je nach Seso, mit ere Cumberlandsosse, usgarniert mit verschiedene Salat

16.50 

E Houptgang ...

 

Schwiins ...

… schnitzu are Pilznidlesosse mit Teigware u Gmües

27.— 

… steak mit ere Orange-Pfäffersosse mit Grogettli u Gmües

28.50 

… gordon blö mit Pomm frit u Gmües

28.50 

… file am Stück brate are Calvadossosse mit Risotto u Gmües

34.50

… hausbrate mit Rosmarinjus mit Härdöpfustock u Gmües, ab 10 Pers.

27.50

Schwiins– u Chaubshausbrate mit Rosmarinjus mit Härdöpfustock u Gmües, ab 10 Pers.

28.50

Chaubs ...

… hausbrate mit Thymianjus mit Härdöpfustock u Gmües, ab 10 Pers.

29.50 

… piccata milanais mit Spaghetti u e gmischte Salat

34.50

… saltimbocca mit Risotto u Bohnebündeli

33.50

… gschnätzlets Zürcher Art mit Röschti u e Salat

35.50

… medaio are Steipiuznidlesosse mit Pomm frit u Gmües 

37.50

Rind ...

…  Suure Mocke mit Härdöpfustock u Gmües

28.50 

… brate gschmort, are Rotwysosse, ab 10 Pers. mit Härdöpfustock u Gmües

28.50

… gschnätzlets Burgunder Art mit Teigware u Gmües

28.50

… huftstroganoff mit Härdöpfugratin u Gmües

33.50 

Drü Filets mit ere Béarnaise, ere würzige Tomate– u ere Steipiuznidlesosse

    mit Pomm frit u Gmües

52.50 

Pule ...

… bruscht mit ere Goniacsosse mit Teigware u Gmües

27.— 
… cörrygschnätzlets mit ere Früchtegarnitur mit Trocheriis u gmischte Salat 26.— 

Fisch ...

… St.Pierre- oder Zanderfile uf eme Wysswyschuum mit Sauzhärdöpfu u Gmües

29.50 

Ohni Fleisch ...

… Tortelloni gfüut mit Spinet u Ricotta ame Saubei-Anke u e gmischte Salat

21.50
… Gmüestäuer mit Härdöpfugratin 19.50 


Dessärt ...

Huusgmachts Karamelchöpfli mit Nidle

Fr.   6.50
Brönnti Greme u e Chugele Vanilglace Fr.   8.50 
Huusgmachti Wascherä glace Fr.   6.50
Früsche Fruchtsalat mit Nidle

Fr.   9.--

                                ... mit Kirsch

Fr. 10.--
Omelette Surprise , ab 10 Pers. Fr. 10.50

Sabayon mit Marsala u e Chugele Vanilglace

Fr.   9.50
Huusgmachts Schoggimus Fr.   8.50 

Huusgmachts Parfe je nach Seso    usgarniert mit Frücht

Fr. 10.50
Giists Zitronemus mit Kirsch Fr. 10.--
Merängge mit Nidle u Glace Fr. 10.50
Sorbetäuer mit exotische Frücht Fr. 12.50