Für hüt Mittag, Fryti, 9. Apriu'21, het's no 

 

Rindszunge are Kaperesosse

 

Härdöpfustock u Gmües


 

 

Kantine für d'Arbeiter

Do üs jez d Müglechkeit bote wird, fürde Arbeiter, d'Schofföre u

d'Ussedienschtler e warme, trochne Stueu zum Ässe u Trinke azbiete,

tüe mir das ou sehr gärn mache.

 

Das Ganze hei mer wie e härkommlechi Kantine ufbouet.


U Scho bau wüsse mir wider meh ...

 

Bis denn hei mir üses MittagsTake away ou offe..

Dir chöit jewyls vom Mänti bis Fryti, vom 11.30h bis 13.00h,

es Fleisch- u es fleischloses Menü cho abhole,

Vorbesteuig isch nid nötig.

 

Dr wüchentlech Menüplan gseht dir unger dr "Take-Away" Sparte.

 

Bringet doch bitte s Gschirr,

syg's Täuer, Schüsseli, Pfanne oder Plastikgschirrli, säuber mit.

 

MIr bitte öich, derwyle dir üf s Menü wartet, 

dr 1,5m Abschtang i zhaute, wie ou d Maske trage.

 

Scho es grosses Merci für öii Ungerstützi.

Mir fröie üs, öich eso wider z gseh:.

 

Erika u Beat Fehr-Hofer u d Mitarbeiter