Menüs vom 23. bis 27. Mei 2022
Liebi Gescht
Die Menüvorschleg sy vo Mänti zu Fryti.
Mir fahre wie gwohnt vom Donnschti bis Mänti, mit üsem Take away wyter.
Zyschti u Mittwuch hei mir Ruhetag.
Menüs chöit dir uf üserer Homepage “wirtschaft-freischuetz.ch” ir Sparte "Take away" gseh.
Mir fröie üs, öich wider z gseh u z bewirt u bedanke üs.!
Suppe je nach Agebot
Mänti Schwiinssaltim bocca mit Thymianschü
23. Mei Teigware u dämpfti Bohne
Cannelloni gfüut mit Ricotta u Spinet
are Tomatesosse u Salat
Uffahrt Schwiinsfile am Stück brate Fr. 28.50
Donnschti, 26. Mei mit Goniac-Pfäffersosse
mit Pomm frit u Gmües
Fryti Fleischvogu are Rotwysosse
27. Mei Polänta u Gmües
Gmüestäuer
mit Pistazieriis u Salat
Für d Menüs vom Samschti u Sunnti, 28./29. Mei, lütet üs doch a.
Ou das wird glych blybe …
Suppe Fr. 3.50 / Tagestäuer Fr. 12.— / Ohni Fleisch-Täuer Fr. 10.50
Für e grösseri Porzion berächne mir + Fr. 2.—
Menüänderige sy vorbehaute.
Mir begrüesse’s ou, we dir s’Ässensgschirr, syg das Täuer, Schüsseli, Pfanne oder Plastikgschirr, säuber mitbringet. Faus das nid müglech isch, hei mir ou Eiwäggschirr.
Bi Froge lütet üs doch a, 032-665.40.19.
Mir wünsche öich e Guete, viu Gfröits u vorauem, blybet gsung.
Erika u Beat Fehr-Hofer vom „Freischütz“ Utzistorf
Uf dr Sueche nach ere interessante Lehrsteu?
Chumm cho luege:
www.
gastroformationbern.ch
Üsi Gschänkguetschiine
chöit dir ou
per Telefon oder Mail
bsteue.
Mir fröie üs,
öich u de angerne
e Fröid z bereite.
Erika und Beat Fehr-Hofer
Wirtschaft Freischütz
Koppigenstrasse 3
3427 Utzenstorf
Tel +41 32 665 40 19
www.wirtschaft-freischuetz.ch
Dienstag und Mittwoch geschlossen.
Donnerstag bis Montag
von 08.00h - 00.00h offen,
auf Anfrage Di/Mi geöffnet.