Menüs vom 17. bis 21. Jänner 2022 

So, jez hei mir es Nöis Johr;

Zu däm wünsche öich vo ganzem Härze

aus Guets, viu Gfröits u gueti Gsundheit.

 

Mir sy ou im 2022 vom Donnschti bis Mänti, vom 08.00h bis 23.30h für öich do.

Zyschti u Mittwuch hei mir Ruhetag. 

 

Mir fröie üs, öich wider z gseh u z bewirt u bedanke üs.! 

Mit em gwohnte tägleche Mittagstake away, inkl. Samschti/Sunnti, fahre mir ou wyter.

Menüs chöit dir uf üserer Homepage “wirtschaft-freischuetz.ch” ir Sparte "Take away" gseh.

  

Suppe                       je nach Agebot 

Mänti                                   Schwiinssteak mit ere Schampignonsosse

1. Jänner                                         mit Risotto u e Salat

                                           Omelette mit Chrütli

                                                       u e Maissalat 

Donnschti                             Rindsvorässe bürgerlechi Art

20. Jänner                                       mit Teigware u es Mischgmües

                                           Pizza-Röschti

                                                       u e Blattsalat 

Fryti                                   Fleischspiessli mit ere Gonicsosse

21. Jänner                                       Groggetli u Spinet

                                           Hörnli-Gmüesgratä

                                                       mit Öpfumues u Salat 

Für d Menüs vom Samschti u Sunnti, 22./23. Jänner, lütet üs doch a.

 

Ou das wird glych blybe …

Suppe Fr. 3.50 / Tagestäuer Fr. 12.—  / Ohni Fleisch-Täuer Fr. 10.50

Für e grösseri Porzion berächne mir + Fr. 2.—

Menüänderige sy vorbehaute. 

Mir begrüesse’s ou, we dir s’Ässensgschirr, syg das Täuer, Schüsseli, Pfanne oder Plastikgschirr, säuber mitbringet. Faus das nid müglech isch, hei mir ou Eiwäggschirr.

Bi Froge lütet üs doch a, 032-665.40.19.

 Mir wünsche öich e Guete, viu Gfröits u vorauem, blybet gsung.

 

Erika u Beat Fehr-Hofer vom „Freischütz“ Utzistorf